July 10, 2011

OH MY GOD !

woahhhhhhhhh!
assalamualaikum :) (tak jawab dosa)
peace yawwwwwwwwwwwww~
heyyyy guys,whassup?


In the name of Allah The Most Gracious and The Most Merciful

pehhh nak bernafas kejap..
gila kentang cincang lumat sampai hancur,
dah bape lame aku tak update belog,fuhh belog pon da cacamarba dengan entri berkurun..
serius macam tak percaya dapat update belog..

you know what?i was so busy right now with many assignmentsSS$$!
makan tak kenyang,tidur tak lena
tapi mandi basah okay.tidur pun lena je





then go to the next paragraph haha
 
OH MY GOD!
minggu lepas la paling dahsyat sekali,rasa macam nak putar balik masa.
ohh tidak!my graphic comm,my sketchbook and my built environment report..
 assignment aku tak siap!
I can see through Madam Rabeah's eyes....ooh no
I'm sorry madam..
dan yang paling penting sekali..
Forgive me Ya Rabb.
astaghfirrullahalazim..what I've done?

banyak rupanya dosa aku selama ni..
but seriously rase macam teruk sangat minggu lepas.
sampai tak sempat nak redo(redo bukan redho atau redha)..
macam mane nak dapat A macam ni??
Hana Rahim,practices make perfect.
and everything is in God's hand.. 


           sketch,sketch,sketch      
                               
i'm now in University of Sydney :P
this is an english speaking univesity..LOL.



okay,sambung buat kerja balik.

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...