September 3, 2011

kembali lagi.........~

salam ;)
ehh bukan la..SARANGHAEYO! (kuikuikuikui)


hahaha,lama giler tak update blog! malas tahu ?
sekarang aku dah kembali..i'm back!kat kampung internet macam siput..sabar je la
aduii kerja banyak..ya,kerja banyak..
banyak gilerRRRRR sampai tak tau nak start kat mane ??!!!   
 (padahal malas nak buat)
grrrr...aku memang pemalas~

idea...idea...ohh idea
di manakah engkau?datanglah...datanglah..!
arghh apa aku mengarut ni..ilham datang dari Allah~
okay aku yang malas sebenarnya 
lantak kau lah assignment.............


baik layan matluthfi~


ehh cop hari ni sabtu,esok ahad..tskk...tskkk :( pastu ISNIN uwaaaa ;'(
presentation ! i dont like presentation,pffft =="
grrr tak boleh buat hari lain ke?aku tak sedia lagi la...
and the most important,speaking english laa ape lagi..
kau nak present depan-depan cakap melayu sape nak dengar ?
this is an english speaking campus,so speak english..
dont you remember huh ? :P

kesian blog ni jadi tempat bebelan aku..teringat pulak time form 3 mase belajar Mathematics,
cikgu selalu cakap "life must go on"...dan teringat sajak William Shakespeare 'life is a brief candle'
and bla...bla....bla.....
ohh sebenarnya aku malas nak tulis.
thats it..can you count how many 'malas' i wrote in this entry ?
ahaha.




penutup :

okay,sebelum aku lupa dan sebelum terlambat...
Salam Lebaran dan Selamat Hari Raya Aidilfitri.
 jangan lupa puasa enam(untuk diri sendiri terUTAMAnya)
btw,imissyou ramadhan :) 


lalala,
terasa macam nak makan buah epal.

p/s : kalau buah epal ni jadi assignment still life drawing,mau nangis gua..dengan stippling,shadow dan warnanya fuhh merah mak ngah...

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...