November 11, 2011

kali ni lebih serius~

assalamualaikum...
hari ni tak tau kenapa aku terbukak pintu hati nak update blog..
dah lame jugak aku tak menulis dalam blog ni.

yeah,blog aku bukan blog orang glamour sedare sedari sekalian.
aduhai...

ehm malam-malam macam ni rase seronok je nak merapu.
hari ni malam jumaat,alhamdulillah aku masih diberi peluang lagi untuk hidup..
jam menunjukkan pukul 2 pagi..
ohhh sorang kawan aku sudah lena dibuai mimpi.


okey back to the topic babehhhhh,
sebenarnye,aku ni minat jugak la nak update blog tiap-tiap hari
tapi bile tengok setiap entri aku sejak akhir-akhir ni dah TAK ADA satu pun komen,
rase macam malas je nak update..hahahaha
ye lah,nampak sangat macam merapu sorang-sorang alahaiii..
dulu-dulu punye entri ade lah jugak beberapa bijik komen 
tapi sikalang sudah tiade maaa...
mestilah seorang blogger akan rase bersemangat untuk menulis di blognya
bila ramai yang akan bagi respons dekat entri die kan ?
takde lah macam blog ni,habis lintang pukang.
entah ke mana perginya pengkomen tegar blog aku..

wuwuwu sedih wooo.

rase macam dah tak semangat je nak update :(
tapi takpe,aku takkan berputus asa.
kali ni aku akan lebih seriusssss..serius dalam menulis blog
*eceeeehhhhhhhhh

yeah,hidup BLOG !
nantikan kemunculan entri aku akan datang dengan lebih kisah panas-panassss,
sensasi dan tips-tips yang lebih menarikkkk! :P
haha okay see you soon.




TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...