May 16, 2011

lama gila dah tak bersenam.

assalamualaikum !
tak jawab dosa:)
lama gila aku tak bersenam..dan lama gila aku tak update blog,
sian blog ni dah sunyi sepi :P

hari tu aku ada jumpa satu mesin,
yaa mesin penimbang elektronik yang selalu ade kat mall tu.
tak kan kenal kot?

macam bawah ni.
comel gila tapak kaki yang dia lukis tu haha.

ohh sambung kembali,masa pandang mesin tu tiba-tiba terdetik di hati ini
nak timbang berat ngan ukur ketinggian..
so bila dah timbang,aku terima berat badan aku dah makin naik:)
tapi aku tak boleh terima kenapa ketinggian dah makin kurang ???
baru lah aku sedar bahawa mesin tu penTIPU BESARRR !
 
dan aku paling benci bila mesin tu keluar perkataan :

 



 

ERROR ! PLEASE TRY AGAIN
*mesin ni bajet canggih







atau aku yang tak boleh terima kenyataan?


 sebenarnya aku dah cuba sedaya upaya nak menurunkan berat badan
tapi tak berapa menjadi :(
nafsu makan semakin bertambah,nafsu bersenam semakin berkurang
memang dah lama gila aku tak pergi bersenam ayoyo.
mungkin sebab aku tak ikut formula yang betul iaitu


berPUASA



yaa aku perlu betulkan niat lepas ni.










TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...