April 15, 2011

happy birthday girl~

bismillahirrahmanirrahim
assalamualaikum yawwww:D
whazzuppppppppp dudes ? jom pi tengok cite Penunggu Istana !
cerita realiti bergenre seram berbentuk paranormal yang pertama di Msia.
huahuah,tak mau aku*(tak tido malam kang)

okay berbalik pada tajuk utama SELAMAT HARI TUA budak comel~
nguehehehe.

happy birthday girl~
eh?
yang ni jantan ke tino ? oh tidakkkkkkkk!
huehuhuuh.
yang ni Amirul Arshad namanya..
dia LELAKI ye bukan perempuan mahupun pondan.


yang ni bufday girl nye:) si budak comel.
dia putih macam anak cina..orang panggil dia Amoi atau nama sedap anak Chong:)



macam posing ala-ala model.


lastly,SELAMAT HARI LAHIR AISHAH:)
"orangnya manis,
kek pon mesti manis"



okay,papai.

SEGMEN : BEN ASHAARI GEGAR LAGI ...


assalamualaikum:)
hello readers and bloggers !
kali ni ben ashaari buat segmen gegar blog lagi..



sape nak join segmen ni..?



okay,see you next entry:)



TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...