April 21, 2011

RAHSIA untuk kulit muka licin tanpa jerawat :)

salam semua :)
selepas tutorial macam mana nak putihkan kulit muka kat SINI,
kali ni aku nak share pule macam mana nak bagi kulit kita
super duper mulus tulus dan telus..

ya,semua orang nak kulit licin tanpa ada sebarang jerawat dan jeragat..
tapi macam mana ?
aku tengok sekarang ni ade bermacam-macam jenis produk jual
untuk menghilangkan masalah kulit jerawat sebagai contoh Virgin Coconut Oil.
eh?cam kenal je produk VCO dari catalyst ni =="

tapi tahukah anda bahawa ubat gigi pon boleh menyelesaikan
masalah jerawat ! apo? ubat gigi ???

orang kata bila jerawat mula tumbuh jangan nak gatal tangan gi picit
tapi sekarang ni ade cara baru iaitu letak ubat gigi je terus !
tak payah nak beli gel Clean & Clear lagi tu dah..membazir je!
kita pakat ramai-ramai letak ubat gigi lepas ni okay.
tapi jangan main hentam je letak ubat gigi ape-ape sebab ubat gigi
yang sesuai adalah ubat gigi COLGATE..ni aku baca kat artikel la.
tak ingat dah kat mana tapi aku tak pernah try lagi la..haha LOL

tapi aku ade cara lagi sooooonang nak hilangkan jerawat malah parut jugak~

iaitu gune Photoshop aje terus !
korang tau tak apa fungsi Spot Healing Brush Tool(J) kat dalam photoshop tu?
nak hilangkan jerawat la..(J) tu maksod dia jerawat
tu pon tak tau ke?
huahuahua memandai je aku.

okay,yang ni confirm betul dapat hilangkan jerawat..try la eh.
tapi mesti ramai yang dah tau kan?takpe aku share untuk orang yang tak tau je(,")



haha,see you next entry.
by the way,sape nak tempah header boleh email aku..harga promosi
lagi sementara masa masih ada:)

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...