May 2, 2011

Lukisan zaman sekolah rendah HAHA~

salam..
jap..jap nak kira dah bape hari aku tak update blog.
ohh baru 7 hari,lepaks lah.takde la lame sangat..
aku tau korang bukan rindu pon penulisan aku dekat blog ni kan..
setakat blog _____(emm,korang describe lah sendiri) takde lah best mana.
HAHA oke dah stop.kembali seriussss.

sempena cuti hari pekerja,hari ni aku ambik inisiatif untuk mengupdate belog..
well,bukan selalu boleh update blog.
tengok ni pon aku update pagi-pagi lagi..

dulu aku teringat zaman sekolah rendah,
 di pagi yang hening,
burung berkicauan bebas di udara dan
bayu bertiupan mendamaikan suasana
ditambah lagi deruan ombak yang membelah...
membelah ape ekk?
ahh,korang tambah la sendiri,aku dah takde idea dah.
ohh power gila aku zaman sekolah rendah wat ayat gini.

haha,lukisan sekolah rendah mesti macam tu.
terutama sekali dekat bahagian matahari.
tapi tu dulu2 la sekarang dah matang sikit,lukisan pon mesti nampak matang.



cehh,matang sangat ke ni?


nampak cam blur la.
and lastly,
pedulikan tentang jantina pokok ;)


okay,chow.

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...