January 9, 2012

New....

assalamualaikum..
terima kasih Tuhan kerana masih diberi peluang untuk melihat dunia ini..
alhamdulillah ! alhamdulillah !
cuti dah nak habis,esok adalah permulaan sem baru so semangat pun kena baru !




TAPI....





hahaha nak jugak tangan tu.


semalam try technical pen tapi apasal tak keluar dakwat ehh?
dah la mata tajam macam jarum,tercarik kertas tu aku tulis..
(aku ganas atau pen tu tajam ? hemm.... )
kalau pen tu rosak,mati pengsan lah aku..
sebatang harga dah berpuluh ringgit,dah la 4 batang tak kuar aissshhh!


haa cantik tak aku lukis ???
fuhhh tak tido siang malam siapkan drawing ni(ahakss)




tipu je.
(bajet pandai melukis dan mewarna)

tu lukisan Allah.

sem 3 dah nak datang,so kena biasakan diri untuk tidur lewat malam atau 
tak tidur mungkin ?
ohh ya sem akan datang ni aku akan ambik 3 subjek...subjek apa?
ohh rahsia..
kalau aku update blog,korang akan dapat hint jugak.
aku tak suka kalau orang tau aku study kat mana,course apa..(kalau org tak dikenali)
semua tu biarlah rahsia okay haha sebab aku tak suka hidup yang penuh glamorous gitew.


okay dah la.
makin lama aku tulis,makin mengarut ..
peace yaww.
asar dah masuk.


selamat datang sem baru...

cinta baru ? oh tidak..
family first okeh.

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...