April 17, 2011

Giveaway Ujang9897

bismillahirrahmanirrahim.
assalamualaikum readers and bloggers:)

setelah ditag oleh cik una dan berfikir dua tiga kali hehe,
aku akhirnya berjaya meloloskan diri dari pihak polis..
eh ? bukan ! bukan ! silap !
aku akhirnya telah berjaya menyertai GA dari incik azfar
atau lebih dikenali sebagai Ujang9897



setahu aku ujang merupakan seorang blogger yang gila traffic.
dia yang pernah cakap dulu kat blog dia..dan aku amat amat amat MENGAKUInya..
dan aku pernah tulis kat shoutmix chat blog dia "bakal menjadi ZackZukhairi"..
ehm,lebih kurang gitu kot..aku pon tak ingat dah = =,
tapi blog Ujang best,seyes tak tipu..sebab dia pandai bermain dengan kata-kata.
dia ni baru je buat blog akhir tahun lepas tapi follower dah beribu,
bilangan orang yang view blog dia pon OKAY la daripada aku ni..


so,
kalau sesiapa yang nak join jugak
boleh la KLIK SINI


lastly nak tag :

aku suka giler baca blog ni~

hai assalamualaikum !
pagi-pagi yang indah memang best duduk rehat kat umah..
apatah lagi kalau petang-petang macam ni~
so aku pun apa lagi ngadap laptop,haha macam takde keje lain je.
tapi bile ngadap laptop aku dah tak ingat benda lain..
online je aku bukak youtube,bukak blog orang :D

best jadi stalker kat blog orang.
mula-mula silent reader dulu,lama-lama baru komen..
huehuhu~
tadi aku ade bukak blog kawan aku.
aku suka blog dia,sebab kadang-kadang buat aku insaf sikit hahah.
dia dah berubah dan aku suka perubahan positif dia :)
*aku ni entah bila nak berubah ni haa

tapi macam mana pun perangai dia tetap gila-gila macam dulu.
aku malu la ngan kau raby,SPM kau lagi bagus dari aku.
huarggghhhhhhhhhhhh !(jeles,jeles,jeles)

 
okay kawan-kawan,jom gi ke blog dia.
percayalah,dia sangat lain dari gaya penulisan blognya haha.

kenangan kita.


and,and

aku suka giler baca blog ni wey.
terima kasih kerana menyedarkan saya dengan blog ini:)
header dia simple je
tapi pengisian cukup berkualiti..

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...