January 14, 2011

malaysia dituruni SALJI ?? biar betol ?

itu lah reaksiku andai malaysia dituruni salji haha~
macam best je kan?
aku ingat lagi waktu aku umur 7 tahun/DARJAH SATU ahah!
mase tu cerita WINTER SONATA memang meletop
dan aku pon takkan miss even 1 pon episod nyeee hehe.

ade satu babak mase tu hero n heroin
(maaf tak ingat name pelakon tu dahh)
dyeorang tengah duduk rapat2 kat 1 kerusi,
waktu tu mak aku pon cakap,
"haa,ni tak elok laki perempuan tak kahwin lagi dah
duduk rapat2 macam ni..."

dalam ati aku pon tertanye2 eh biar benor mak aku ni..
ye lah,waktu tu darjah 1 memang jahil lagi laa.
dah besor memanjang ni baru paham.
owwwwwhhhh..camtu rupanye.

wah!bayangkan kalau rumah kita macam ni..
dengan asap berkepol2 kat atas bumbung.
ehm aku tadak perasaan pon sebab aku
sangat bersyukur dengan cuaca di malaysia^-^

bila pandang gambar ni teringat la pulak
sajak The Road Not Taken yang aku belajar mase form5..
aku memang suke sajak ni sebab banyak makna tersirat~

dan bila terpandangkan daun musim luruh ni
teringat pulak cerita MOHABBATEIN..mohabbat..mohabbat ni

dan paling tidak lupa cerita mestilah
cerita AUTUMN IN MY HEART hehe!
ni memang cerita best~seyesssss.

yang paling best sebab ade won bin haha.
tapi ni cerita lame.memang dah lame sangat la..
tapi aku tak kesah sebab aku memang suka gile cerita ni=)

dan dalam banyak2 musim la kann aku paling suke musim bunga.




saja uplaod banyak2 sebab cantik sangat ciptaan Tuhan ni..
Maha Suci Allah yang Maha Pencipta~

oke,ini sahaja post aku untuk kali ini.
see you next entry:)

p/s : persahabatan tidak akan cair di musim panas,
tidak akan beku di musim sejuk dan tak akan
kering di musim luruh tapi persahabatan tetap
akan mekar walau bukan di musim bunga.

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...