January 11, 2011

once upon a time

my first day in PASTI IBNU KHALDUN,
eh,silap2.bukan first day,tp first job.
ohh,sumpah hari ni mmg penat giler
tp syok jugak lahh:)

tapi kenapa tajuk entry kali ni
'once upon a time'??ohh..yeah
aku pon tak berapa pasti haha.

macam biase ade jugak adegan menangis,
meraung,menjerit tapi keadaan kembali normal akhirnyee~
syukur,alhamdulillah..
ohh ini keadaan dlm kelas cikgu moni

kelihatan cikgu seperti sdg memarahi anak2 murid.hehe.

oke,ini gambar budak comel..
harap2 takde siape yg terpikat ye,
aku dah cop.oh im just kidding beb ahah.




but i think
sure korang akan terpikat punye.
xspecially kaum hawa lahh.












emm,pkir sejenak.
nak letak ke tak nak?









ohh,im in dilemma~






















oke,letak je lah.kang teringin pulak kan..

heeee~korang ade perasan ape2 tak tgk muka dyeorg ni..
cube tengok betul-betul.



oke sekali lagi,
tak tau nak kate ape la kalau tak nampak2 lagi kan..

bagi pendapat aku dan kawan aku la kann
muke dyeorg macam artis ahah..

seyes cakap yg belakang tu muke cam watak Putera Shazlan.
yg depan pulak muke macam ala-ala SHAHIR sikit,
OMG! :')
tak dapat jumpe shahir yg betul
tapi jumpe klon shahir je pon its oke lah kan.
itu lah bertuahnye bile dpt bekerja di tadika ini.ahah~

ini budak2 yg day care.mereka agak nakal la~

baju oren tu danish asyraf,yg baju kuning tu emm..emm
sape ek??aduhh,tak ingat pulak nama dye.entah la.

oke ini bukan aku yg tangkap..
ape komen anda tentang gambar ini..? haha !

haa ni pon keje dyeorg,aku tak tahu menahu
pasal benda ni,tgk2 eh?ade gambar DORAEMONNNN????
tapi comel gak kan?
tibe2,teringat pulak kat cici :)heheh.

oke aku rase cukup la post aku kali ini.
see you next entry:)

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...