April 24, 2011

i met Maher Zain LIVE~

assalamualaikum..

ye aku jumpa Maher Zain live kat Ampang semalam..
semua orang sibuk nak mintak t.tangan tp aku tak berkesempatan pon:(

sebab petang semalam aku belajar buat muffin dekat kolej komuniti,
hoho first time belajar buat muffin tau hahah.
aku pergi naek bas so balik pon mesti naek bas jugak kan..
(eh?tu pon nak kena cakap gak ke?)haha
then waktu on the way nak balik..


TIBA-TIBA


aku jumpa Amer Munawer Yusoff !serius tak tipu..
ala..amer munawer takkan tak kenal kot?
haa,sejurus selepas tu jumpa Maher Zain pulakk !(wahh rezeki..)


 
seriussssssss woooooooo.

aku jumpa diaorang~






DALAM TV LAH (,")
hahaha.

nak jumpa live tak mungkin kot..
yang atas tu gambar Maher Zain waktu dia buat konsert dekat Holland.
jehan pernah la jumpa Maher Zain secara live kat Shah Alam.
tak caya tengok blog dia..huuu JEALOUS betol aku~
dia pon baru lepas gi korea bulan tiga hari tu,lagi bertambah JEALOUS ohh.


takpe nanti ade rezeki aku jumpa la maher zain..
hahah.
dan sekarang ni orang demam Justin Bieber dengan movie
Never Say Never plus Justin Bieber live kat KL.


eeeeeeeewwwwwwwwwww!(terasa macam gedik pulak)

saya tak SUKA justin bieber okay~

 
aku tak boleh tulis dalam BI,nanti fans dia kat US kecam aku kang
bila baca blog aku ni..
huh tak pasal-pasal nanti aku kena =='

so,i LIKE maher zain~



hoho,okay see you next entry :P

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...