March 26, 2011

turn over a new leaf :)

salam dan selamat pagi semua..
sejak hari rabu hari tu,aku rasa dah malas nak update blog.. :]
 arghh ! rasa macam nak stop berblogging pon ade *sigh
kenapa ye ?
ehmm,biarlah rahSIA..


tapi memandangkan hari ni merupakan hujung minggu,aku gagahkan jua untuk menulis entri baru setelah 3 hari ____.
tadi aku bukak facebook profile ayah aku..dan ade satu benda menarik
yang ayah aku post iaitu :
"RARE EARTH sekarang di kuantan!"
hah ? rare earth ? mende gok rare earth tu..kalau ikut translate cara melayu bumi jarang..itu ikut translate cara aku la..hahaha(al-maklumlah im not good enough in english yaww..ekeke:D)
so,aku pon google pasal rare earth kat internet.
benda ni dah lama sebenarnye tp aku tak pernah tau pon..
dan bila baca blog INI,ade satu benda menarik yg aku suka kat dalam blog tu :)

aku tak tau sebenarnya ape kegunaan rare earth metal ni..
tp rare earth yang nak dibina kat Gebeng,Kuantan adalah projek dari Australia..
jadi siapa yang duduk kat kawasan berdekatan gebeng dan kuantan,
jaga-jaga lah ye,jangan jadi macam kat jepun baru-baru ni..


ohh ya,now i iam struggling hardly to turn over a new leaf..
p/s: jom kita lebih mendekatkan diri kita kepada Maha Pencipta.



okay,see you next entry:)


TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...