February 5, 2011

blog ohhh blog

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
tak jawab berdosa tau heheh :)

anda semua perasan tak sekarang ni dah ramai orang ada blog ?
blogger famous pon dah makin banyak..
kalau dulu apa2 mesti facebook..
termasuklah nak promote barang2,nak jumpa kawan lama,fanpage,dan sebagainya.


tapi sekarang,
blog pon dah semakin glamour di kalangan kita..
dengan facebook kita boleh buat duit,
dengan blog kita boleh jadi kaya..
macam jutawan internet yg terkenal IRFAN KHAIRI 
itu memang tak dapat dinafikan tapi segalanya
bermula dari bawah bukan sekelip mata kita boleh jadi kaya..
ohhh tidak2.
tapi cuma usaha kena lebih sikit..
sama juga orang nak jual barang2 tak perlu beli kedai pon,
ade blogshop pon dah cukup sebab sekarang ni dah ramai
yg suka online shopping..macam mak aku hehe.

tapi bila dah ade blog rasa macam malas pulak nak update.
aduhh,tu yg susahnya.
tapi betul kata SISSYIRA bila kita dah berdomain,kita akan
sentiasa terasa nak update blog sebab benda tu dah dibayar,
kang membazir pulak kalau tak guna..
thanks syira di atas segala info tentang tips2 nak berdomain ni.

tiba2,aku pon rasa macam nak ada domain sendiri,
sebab macam nice je.
hummm.

p/s: masa tengah update blog ni,aku tengah bukak lagu putus by melda ahmad..wow,dah beratus
       ribu orang yg view video dye tapi still tak dapat nak kalah dgn maher zain yg dah berjuta-juta tengok.

maher zain memang terkenal pon:)
tak kesah la kalau dah berjuta orang view.


okey,see you next entry.

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...