April 19, 2011

PROMOSI>>PROMOSI>>PROMOSI !

DILARANG MASUK !
(tiada jalan keluar)
forbidden to enter.
||
||
||
||
||
||
||
||
\/
huehuhu.

entah pape betul entri aku.
tadak kena mengena langsung dengan bawah ni..
first sekali assalamualaikum semua:)

ohh ya beberapa hari ni aku ade buat beberapa jenis header.
ya,header memainkan peranan penting untuk blog.
tapi mengarut betul description header yang aku buat tu.
kalau kelakar baik korang jangan gelak..






 header 1#

header 2#

header 3#

 header 4#

header 5#



huhu,simple je.
ehemm aku nak buat promotion boleh tak?
kuikuikui..
hehe aku nak buat promosi dekat siapa2 yang berminat nak
tempah header dengan aku boleh la email dekat bawah ni :
miss_kiraei@hotmail.com
aku jual RM 5 sahaja.no additional charge.
yang atas tu contoh je okay.hehe.
apa-apa pertanyaan emel eh.


okay salam.
see you next entry:)

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...