January 4, 2011

antara dua

rupa nye ade lagi yg tak tau
tentang kewujudan millatfacebook ni..hihi
kalau tengok zaman skrg ni,ramai betol
orang gune facebook,facebook,facebook.
ape2 je mesti facebook.
sampai adek aku yg 7 tahun tu pon dah pandai
nak chat ngan orang kat pesbuk katanye.

aku ingat lagi waktu f3,kawan aku tadakk sape pon
yg pakai facebook nihh..aku sorang je yg tetibe
sign up kat facebook,haha !


kawan aku ckp facebook tak best!sebab waktu tu
dak2 belia remaja cam kiteorang ni ramai guna myspace.
aku pon sign up la myspace and dah sampai addicted skli.
waktu tu jgk friendster da mcm tak sehebat myspace dahh..
kirenye da memng ketinggalan zaman la
sape yg masih gune friendster lagi..hikhik>_< (ish,cam gedik pulokk wat gituu) arghhh..lantak lahh.haha.. oke sambung balek.. mase teros berjalan dan tanpe disedari eh!eh?ramainye gune facebook.. tengok2..kawan aku yg ckp tak best tu pon dah pakai facebook sekarang ni..hehe. betapa la hebatnye penangan facebook ni..ish2--' tibe2 pada suatu hari, aku terbace la kat suatu paper. ade pakar IT dari pakistan kalau tak silap, buat millatfacebook nak menentang facebook ni. balek je rumah teros aku gi bukak, wahh,gaya dah macam facebook versi muslim pulakk. hihi,canggih2.


tapi aku tak sign up pon.ish2--'

setelah hari berganti hari,
detik bergantik detik..
pada hari ini aku terpikir pulak
nak bukak millatfacebook ni..
my first impression,





waaaaaAAAAAAAHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhh.......!
BAPAK beza nye dari yang dulu punye~
fuyooohhh..menarik glor!warna-warni macam pelangi=)
ish,comel pulak rase.


p/s:kalau ade mase nnt aku nak usha2 la millatfacebook ni.yuhhuu~
jom kengkawan kite online kat millatfacebook pulakk..hehe

7 comments:

+aNish sky+ said...

hu2..
rmai 0wg ta mnat mb..
tp kl0 ka ad..
add l0e ak..kuh3

Anonymous said...

hoaahh!millatfacebook??

hana rahim said...

ye2,millatfacebook..

haha,oke anish!cop wesite pe yg kau nak ni??

Phat Lee said...

owh.

adawiyah dya said...

keh3. aku dari bulan 6 arituh ag dah sign up.
mmg bes pun millatfb nii.

sissyira said...

salam

syira kurang berminat la...

heheh


p/s: sila sila harap harap berjaya, follower saya lambat bertambah, jangan risau :D

hana rahim said...

raby : ye ke?bley la add aku pas ni..hehe

syiira : oke,doa2kan;)
sy pnye follewer lg lmbt naek.

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...