May 29, 2011

save Kuantan,stop LYNAS !

assalamualaikum..
kembali lagi kita dalam dunia blog ! huahuahua.
dah lama aku menyepi kan?baik jawab YA sambil anggukkan kepala.
ohh tak lama mana actually hahah.

okay korang baca tajuk entri nampak macam dah ketinggalan kan? 

TAK sebenarnya(nak jugak back up diri sendiri,ye la kalau tak sape lagi)
kalau korang nak tau aku PERNAH cakap tentang isu rare earth di SINI
di mana aku telah translate kan nye sebagai BUMI JARANG;)
hebat tak?haha mengonggg betul.. 






okay isu LYNAS bukanlah sesuatu yang baru,dah lama dah sebenarnya.
cuma ramai orang tak tau dan sekarang ni barulah dah heboh pasal benda ni.
 sebab benda ni berlaku kat Kuantan,so mana la satu negara nak tau cepat kan?
mungkin sebab tu kot.

ohh yang ni dah lepas.tapi kat gebeng pon dah buat..

hoii tak sanggop tengok tempat kelahiran aku dicemar *___*


p/s : tengah-tengah sibuk ni sempat lagi update blog haha.

okay,see you next entry !

1 comment:

Raden said...

please..please..please..do somethin! dis is freakin serious!!! i do read bout lynas. i google it. i even watch vids bout lynas at utube..n much 2 my suprise it is waaayyy much serious than i thought.

kenape aku speakin nie? supaye mane tau org lynas bace komen aku nie pahtu die takot pahtu die blah dr Malaysia! sekian!

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...