February 5, 2011

blog ohhh blog

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.
tak jawab berdosa tau heheh :)

anda semua perasan tak sekarang ni dah ramai orang ada blog ?
blogger famous pon dah makin banyak..
kalau dulu apa2 mesti facebook..
termasuklah nak promote barang2,nak jumpa kawan lama,fanpage,dan sebagainya.


tapi sekarang,
blog pon dah semakin glamour di kalangan kita..
dengan facebook kita boleh buat duit,
dengan blog kita boleh jadi kaya..
macam jutawan internet yg terkenal IRFAN KHAIRI 
itu memang tak dapat dinafikan tapi segalanya
bermula dari bawah bukan sekelip mata kita boleh jadi kaya..
ohhh tidak2.
tapi cuma usaha kena lebih sikit..
sama juga orang nak jual barang2 tak perlu beli kedai pon,
ade blogshop pon dah cukup sebab sekarang ni dah ramai
yg suka online shopping..macam mak aku hehe.

tapi bila dah ade blog rasa macam malas pulak nak update.
aduhh,tu yg susahnya.
tapi betul kata SISSYIRA bila kita dah berdomain,kita akan
sentiasa terasa nak update blog sebab benda tu dah dibayar,
kang membazir pulak kalau tak guna..
thanks syira di atas segala info tentang tips2 nak berdomain ni.

tiba2,aku pon rasa macam nak ada domain sendiri,
sebab macam nice je.
hummm.

p/s: masa tengah update blog ni,aku tengah bukak lagu putus by melda ahmad..wow,dah beratus
       ribu orang yg view video dye tapi still tak dapat nak kalah dgn maher zain yg dah berjuta-juta tengok.

maher zain memang terkenal pon:)
tak kesah la kalau dah berjuta orang view.


okey,see you next entry.

6 comments:

miSs yUNA said...

ak ke ana??haha

Rabiatul Adawiyah Rosli said...

tp kan, ade je org salah gune blog utk ckp tak puas hati kat org laen, kutuk mengutuk and blablabla. but ade je org yg comment and menyokong. tanya diri lah kan... padahal mende2 ni private, aib org, bole je setel out from blog.

hana rahim said...

to una : erk,una2..ahahha

to raby : =( , :'(

miSs yUNA said...

ye ana..ana..
haha...ko ade kontek syu ta?
lme ta dgr cte dy?

hana rahim said...

ak da lme x msj dye..
haah,lme da x dgr cte psl dye.
esp,with her tuuttt2..
ehehe.

Anonymous said...

better search engine ranking seo specialists backlinks backlinks generator

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...