April 19, 2011

PROMOSI>>PROMOSI>>PROMOSI !

DILARANG MASUK !
(tiada jalan keluar)
forbidden to enter.
||
||
||
||
||
||
||
||
\/
huehuhu.

entah pape betul entri aku.
tadak kena mengena langsung dengan bawah ni..
first sekali assalamualaikum semua:)

ohh ya beberapa hari ni aku ade buat beberapa jenis header.
ya,header memainkan peranan penting untuk blog.
tapi mengarut betul description header yang aku buat tu.
kalau kelakar baik korang jangan gelak..






 header 1#

header 2#

header 3#

 header 4#

header 5#



huhu,simple je.
ehemm aku nak buat promotion boleh tak?
kuikuikui..
hehe aku nak buat promosi dekat siapa2 yang berminat nak
tempah header dengan aku boleh la email dekat bawah ni :
miss_kiraei@hotmail.com
aku jual RM 5 sahaja.no additional charge.
yang atas tu contoh je okay.hehe.
apa-apa pertanyaan emel eh.


okay salam.
see you next entry:)

5 comments:

.: juz husna ;. said...

la ! ana . free tul member ta de ke ?
haha .

miss'ENH said...

fuyyyooo..berbakat lah ANA!!! lawo lawo..nanti,,aku promote kat blog aku ea...aku pon rase nak tmpah gak laaa..meluat pulak tengok muke aku kat header tuuuu..mwahahahah..

cikgu fiQ said...

haha!agak2 bLOg akunye ok x? foLLOw la bLog aku... http://simpleasfiq.blogspot.com/ (xmalunye~~~)

Hana Rahim said...

una : we have deal it babeh:)

Hana Rahim said...

enh : huhu,dipersilakan..no additional charge k..

fiQ : hehe..mmg tak malu.
oke jepp~

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...