December 25, 2010

6 JUPITER 2005 the best!

yo..yo whassup??
ngehngeh=)..assalamualaikum semua.
ouhh,penat gler hari ni tapi best!
reunion 6 JUPITER telah berlangsung di Pantai Balok beb!
banyak betol makan tadi.
habislah,berat badan naik lagi:D

kami tempah kek coklat sempena reunion ni and birthday seseorang;)

tapi tuan punye badan tak datang plokk..ish sedih betol rase.
dah siap tulis name dye comey2 lagi tu..
takpe lah,tatap kek ni puas2 ye atiq,hehe..
nasib baek aku ade,boleh potong kek bagi pihak dye..ngeh~

"nah,ambik nak kau!",kata adly sambil MENUNJUK kasut putih miliknye..
ak pulak berkata sambil menutup mulut,
"kau ingat sepatu kau cantek sgt..?"
heheh,i'm just kiddding dear..
bersandiwara di tepi pantai pon sweeettt gak kan?


bila lama dah tak berjumpa,rindu rasa hati..
muka sorang2 mesti lah dah laen.
kalau dulu kulit tulus mulus,skrg jerawat dah makin naik.heee
perangai masing2 pon sudah berubahhh sket2..





SEKALI KITA BERKAWAN SELAMANYA KITA BERKAWAN..
even dah berapa abad kite dah berpisah tapi kite still boleh jmpe lg.
ala,rumah dekat je pon..bukan dekat JEPONNNN.ngeh,tibe2 plk.


yahh!aku suke gambar ni tp aku tak tau pe kena
plok ngan mut tu..


rase comey plok lah gambar ni bile dyeorg pose gini gaya..



emm,ni comel jugak;)



hahh,ni lagi nye la comel.!:D


errr,alif pose gaya ape tu ekk??
maybe teringin sgt nak jadi model utk jenama Ralph Lauren kot atau
jadi model utk Restoran ALIF pon dahh kire oke:D


candid picture.!i like it..
masing2 da angkat nset canggih nak snap2 gambar.


lepas je makan2 n jalan kat tepi pantai
kiteorg pon lepak kat playground pulak..hahah
seronok2.main jongket2,buai2,gayut2..
huhu,mengenang zaman dulu kala.
dari berbelas orang yg dtg tetibe hanye bberapa ketol je yg stay smpai pkol 4 petang.
ye lah,bile lg kite nak bjumpa lg,lpas ni msti smua dah sibuk..
heheh,ape2 pon aku harap ade lagi aktiviti reunion ni utk
mase2 akan dtg and make sure smua orang ade baru syiooookkk!
ape2 pon 6 Jupiter 2005 tetap the best cam dulu2..

oke,thats all from me..~

No comments:

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...