January 16, 2011

mari belajar bahasa jeponnnnn

hai!
hello!
Hāya!
Nǐ hǎo!
ciao!
privet!
kon'nichiwa!
annyeonghaseyo!


haa,mane satu pilihan anda semua??saya pilih jepon!kenapa ya??

kalau korang tengok entry aku sebelom ni mesti ade terselit
perkataan jepon..
kalau tak caye sila lah tengok hehe.
bukan lah sebab aku ni nak belajar kat jepon macam zackzukhairi tu
tapi mungkin sebab aku suka orang jepon kott:)

cakap pasal jepon ni,teringat pulak satu cerita ni.
pehhhh,cerita ni famous AMOUS waktu aku form3 la.
setiap kali balek hostel mesti kawan aku
story2 pasal drama ni kat aku..


jeng...jeng...jeng

one litre of tears!sape layan cite nihh?

maseh ingatkah anda akan cerita ini??ni cerita sedih woo~

sebab cerita ni kisah benar diadaptasi ke drama
cam filem LAGENDA BUDAK SETAN yang diaptasi dari novel..
nama pelakon pon aku dah tak ingat dahh haha.
maaflah saya ni pelupa sedikit..ekeke:p
aku tengok cerita tu pon sebab pelakon dia comel.
kalau tak,aku tak mau nengok pon hahah.

sebenornye entry kali ni aku nak buat pendek je.
thanks kepada yang sudi membaca entry dan membuka blog
aku yang tak sebilangan ni huhuh.

oke2,aku tak mau taip banyak2..
nanti aku sambung lagi ye.
adek sebelah aku ni dah bising2 nak gune internet.
umur baru bape tahun dah pandai nak berfacebook2.
adoiii,budak2 zaman sekarang~
ececehhh,tak boleh blah ayat aku ahah.

okey2.
Sayōnara everyone!
あなたが幸せに暮らせることがあります.
haha,anda paham ke?sape dapat jawab aku belanja korang untuk
penginapan selama 30 hari di rumah aku hahah~

p/s:see you next entry:)

4 comments:

Anonymous said...

ceyes dpt pginapn 30 ary kat uma ka??

hana rahim said...

haa,boleh2.
hahah,cpat2!
sila teka;)

azie//iya said...

haha . tiqah yg cite ritee ?? ak ingt jugk btpe eksaited nye dye . haha . mmg mnyayat aty cite tuu

hana rahim said...

haa,yup btol azie !

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...