January 23, 2011

make your dream come true

こんにちは ! hehe :P



just a short entry.
petang tadi aku tengok cite shark boy and lava girl kat astro ceria..
ni cerita lame and aku suke pulak lagu dream yg taylor lautner nyanyi ni.
wait !dont go anywhere..stay tune and hear this awesome song;'D

p/s:mimpi akan menjadi kenyataan jika kita berusaha untuk mencapainya..
TIADA KEJAYAAN SEMANIS MADU TANPA USAHA SEPAHIT HEMPEDU ingat tu!
yang penting usaha+doa+tawakkal kepada Yang Esa=insyaAllah kejayaan akan menyusul.

oke,see you next entry;)


2 comments:

sissyira said...

salam

betul..semuanya dalam hidup ini perlukan usaha doa dan tawakal =)


Jom Baca dan Komen--cara memilih nama domain yang terbaik

hana rahim said...

ehm,betol tu syira:)

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...