March 30, 2011

29th Birthday Giveaway by aNiM !

salam.
aku nak join giveaway dari kak aNim..
first time ohh aku join giveaway ni.

before I get started,
"happy 29th birthday to kak aNim!"
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu:)

okay,
kalau join giveaway atau contest mestilah kena ade banner kan..


~banner GA yang comel~


kalau nak tengok syarat penyertaan boleh klik SINI



lastly,aku nak tag :



aku tak mengharap sgt la dapat GA ni,kalau murah rezeki dapat la
dan syukur alhamdulillah
tapi
kalau tak dapat,its okay..aku sekadar mencuba je:)

6 comments:

aNiM said...

hi hana,

salam kenal..

tq sudi join ga akak :)
good luck dear!

Naddia said...

gud luck dek...

dapat adiah nti share 50-50 k..

sissyira said...

salam...semoga berjaya yea..

Hana Rahim said...

kak anim: hehe thanks.

kak naddia:heee.tggu sy plk wat GA ye

sissyira: oke2.

miSs yUNA said...

ana !!!
nape ta bg ta0 ak . sob :(

Hana Rahim said...

eh?
kau xtau lg ke??????

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...