March 29, 2011

sampai hati kau buat camni kat aku :'(

yes.
i am so upset now.
tak sangka dia wat camni kat aku..
aku sedar aku sape..aku tau aku tak sempurna
tapi
aku ade perasaan jugak lah weh.
:'(
kenapa kau buat camni?
kenapa??
argghhh.




kenapa kau buat camni kat aku,









MR NUFF...?
aku tau la blog aku tak sehebat blogger tegar yang lain..

tskkk..tskkk

tadi aku bukak akaun nuffnang aku,

aku dapat ni..




this week*


last week*


kalau tak nampak sila klik untuk penjelasan yang nyata.sekian.
erk?kenapa ramai yang nak search gambar epal?
mungkinkah kerana cik epal buat contest 'an apple a day keep the doctor away'?


p/s: aku rasa macam nak buat GA je.
tiba-tiba*
haha entri aku macam takde kaitan dengan tajuk lah..


3 comments:

Naddia said...

nupnang akk pon cam kambeng jeee...giv up da

♥ Ana Joe ♥ said...

hehehe...bese la tu.kena pndai bodekk skit.

Anonymous said...

haha..kuang asammmm

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...