April 9, 2011

bestnye zaman tadika:)

assalamualaikum :)
makin lame aku dah makin maleh nk update beloggggg
haiyahhh.
tapi hari ni aku rajin pulak nak edit gambar dan upload kat blog.
okay back to the topic zaman tadika memang best.
tak payah pening kepala pikir masalah.
iyo lah,budak-budak je,mane tau pape lagi.
lain la kalau yang dah besor kena pikir masalah nak belajar,nak dapat kerja,
cari duit $$$,beli barang keperluhendak(keperluan+kehendak) contoh?
nak beli laptop Toshiba la,Blackberry Bold la,DSLR Canon,kereta Mercedes lah
dan last sekaliiiiiiiiiiiiiiiii


masalah kahwin.
hah ?? KAHWIN ??!!!! (erkkk???)


jadi hargailah masa yang anda ada sekarang..
dunia,dunia jugak tapi akhirat jangan lupe sebab
dunia adalah ladang bercucuk tanam untuk akhirat :').

untuk merasai keseronokan zaman kanak-kanak,silalah scroll ke bawah:)



zon muatan penuh..fuhh padat maksima macam MILO !


haha,amalina tengah tension sebab waktu ni sangat panas..untuk menambahkan
lagi bahang kepanasan,aku tambah la efek sikit tapi seriussss matahari memang
dengan megahnya telah memancarkan cahayanya ketika ini..
wuuu,kena pakai sunblock lepas ni~


gambar ni paling cantik kot bagi aku sebab watak utama yang tengah beriya
kejar bola tu betul-betul mengujakan :D
wuhuhu,memang bersungguh betul si Udin ni nak kejar bola.
tapi bila dah dapat ditendangnye pulokk.
alahai,sudah adat football game..nak wat camne


haa,yang ni ada gaya main kat sawah padi..;D
apo kono eh jang?*
alahai comelnyee:)


(gambar hitam putih)eh?bola tu dah nak menuju kat aku nihh.


||
||
||
||
||
||
||
||
\/



eh???bola dah bertukar warna !
hebatlah !

di mana ada tadika,di situ ada kanak-kanak



okay sekian saja fantasi dunia kanak-kanak di alam blog.

see you next entry.

5 comments:

amalina azhar said...

ohh ana!!!!!!!!!!!!haih.............asal la ltak gmbr tuuu...hish...nk kne nih!!

aNiS aNiSa said...

comelnya kanak2 tu

tringat masa zaman pasti dlu2..

pasti mana tu?

latest entry : Pahala Yang Berterusan~

amalina azhar said...

PASTI Ibnu Khaldun,Chengal Lempong...hehhe....

Hana Rahim said...

amalina :hee..saje nak letak.

Hana Rahim said...

anisa : haa,kwn sy da tolg jwb kan.
haah..rndu zmn tdika jgk~

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...