April 6, 2011

Pashmina adalah kegilaanku ! ohhhh~

hai assalamualaikum !
agak lama jugak aku tak menyentuh papan k.board ekk:)
okay aku tengok trend muda mudi zaman sekarang memang ramai yang suka pakai shawl.
kalau pergi mana-mana je mesti nampak macam-macam fesyen lilitan shawl..
shawl?
shawl?
apa itu shawl?
arhhh,berdo'oh je kalau hang tak tau shawl tu menatang benda pe..
sebab sekarang ni dah banyak blogshop jual shawl murah-murah,
dengan video tutorial memakai shawl yamg kemas dan eye-catching..perghh

sekarang ni macam-macam shawl ada :crumple shawl,gipsy shawl,shawl subang la
dan lain-lain lagi..

tapi
dalam banyak-banyak jenis shawl hanya satu je yang aku minat iaitu



PASHMINA !
ohh aku memang minat giler la kat pashmina ni.
tapi sedih sebab baru dua je yang ada dalam simpanan aku.


satu warna hitam dan satu lagi warna maroon.
  • yang hitam ni beli taun lepas kat pekan jerrrr
  • yang maroon printed pashmina beli dekat key hellll(huh ?)

harga?tak payah la nak tanya..
tapi susah la nak cari pashmina yang labuh sikit ni,yang ada sekarang cukup
untuk lilit kepala je+__+
kalau nak bertudung biarlah menutup dada baru betul.
okay,
antara banyak-banyak jenis pashmina aku suka ombre pashmina dengan jamawar la.

jenis ombre memang simple tapi cantik gilerrr !


 kalau la aku ada pashmina seCOMEL yang ni

yang jamawar susah nak dapat,lagi-lagi yang 100% asli memang mahal nak mampus.
tapi kalau benda yang memang kau sayang
dah confirm kau sanggop belanja mahal-mahal kan?
tak kira la duit dah tinggal ciputt je tetap nak beli gak kan?
tapi aku tak..
prinsip aku asalkan benda tu berkualiti dan tak mahal sangat,memang aku akan beli
(eh bile pulak aku ade prinsip macam ni?)
haha aku ni boros orangnye..betul ini seriusssss
aku memang tak pandai nak berjimat cermat entah bile aku ni nak berubah..
padahal bukannya banyak duit sangat pon*


ohho by the way,
lawak gile kot semalam aku bawak kete.
aku memang tak gheti bawok kete manual tapi seronok gak.
eh?jangan lupe klik kat nuffnang sebab nak beli BB.
erk?
haha tipu je :P
ape kelas beli BB..baik beli Al-Quran elektronik lagi bagus..
peace:D

3 comments:

Naddia said...

akak pon suke..tp sabo jela tak dapat beli byk2..wet takde..

Hana Rahim said...

hikhik..
sme la kte,xdok duet gakk nok bli byok2:(

.: juz husna ;. said...

ana !! aku un suke la . hehe .
tp ak tahan je tgk seme tue . save duet la katekan . bg ak, cr yg bwh rm10 je . haha

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...