February 4, 2011

entry khas untuk semua.

こんにちは皆!
apa khabar semua orang hari ni ?
mentang2 aku cuti boleh la update blog dengan lebih kerap.hehe.

ehm,korang ingat lg tak pasal entry yg aku post
bulan lepas tentang budak2 comel lotte di SINI.??
okey,aku rase ini masa yg sesuai kot nak masukkan gambar tu
sebab kawan aku dah lame tunggu bile la aku nak upload pic tu..
hehe sori sy buat awak semua tertunggu2^-^


actually aku ni takde la terror sangat mengajar dyeorang ni,
cuma nak ambik pengalaman,tu yg penting kannn.
lagi2,aku ni dah la tak pandai sgt nak ajar orang,
ditambah lagi budak2 nya dah la nakal,mulut bising gila
macam ape nasib muka je comel hahah.


 dyeorang ni suka sgt maen plastisin..
kununnye nak berasa main PLAYDOH kott.kuikui.


ambik turn,jangan berebut2 ye :)


kepak2,kepoom2..
*kompang dipalu pengantin baru*
ekekeke :P



* wink wink *
gambar ni ade masalah sikit hehe.
saya suka dua beradik ni:))
mana comel adik atau abang ?

ahh,adek aku lg comel.
*-*


alolo.. tom.. tom..tommmeynyeeeeeeeeeeeeeee~

!!
!!
!!
!!
!!
\/




 eh?eh? aku maksudkan tomeynye tomyam ni
nampak sedap je :p


hehe,gurau2.
memang comel pon dye..
dah la peramah,baik pulak tu.
eh,tak boleh puji lebh2 nnt tuan punye bdn kembang kempis.

ni pon comel jugak..tiga2 anak cikgu.


asyik2 gambar anak murid je.
cikgu pon nak bergambar jugak.kehkeh.







ohh ye,smlm gi surau tiba2 jumpa kwn 1 batch ngan aku,
dye kerja kat taska skrg ni..

                 kawan : macam mana kerja kat pasti ?
              aku     : ehm,okey je.Kat taska macam mana ?
              kawan : hahh,lagi OKEY !

pehhh,ayat dye bukan main bangga lg ahah.
dah lah serentak jawab..
nadia skrg tinggi giler macam model ! jeles ney.


oke,gambar aku takde pon dalam ni yehh.
ni semua kawan2 aku ni..
aku tak comel,aku tak cantik,aku tak cun
tapi

aku HANDSOME lah babe.
seriously klu tak caye tanya kawan aku,
dye kate aku kacak,macho macam jejaka idaman kat luar sana.
time study mesti dye kena pandang muka aku kononnye
nak bagi semangat le. 

hapekebenda la..


oke,cukuplah sampai sini.
see you next entry :)
assalamualaikum.


7 comments:

ruff said...

comey2 ea sume dk 2.........
nak sorang ley x?????

hana rahim said...

haah..
mmg comel pon=)
nak ?
x bley2 ;p

sissyira said...

salam

seronok layan gambar, tp tomyam ayam tu lagi sedap..


p/s : apa yang terlepas,,contest tu baru hari ni buat, due date jumaat ni =) jemputlah joint =)

hana rahim said...

sy terlepas something.
bkn psl contest ni,,
msti syira da lupe kan?
tape2.

hehe,mmg sedap pon tomyam tu:)

hana rahim said...

sy terlepas something.
bkn psl contest ni,,
msti syira da lupe kan?
tape2.

hehe,mmg sedap pon tomyam tu:)

Anonymous said...

aha...my kids y comel....hee....ske3...AA....=)

hana rahim said...

huhu..

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...