February 9, 2011

feeling good with NUR KASIH~

bila cinta bertasbih.
eh?tiba-tiba pulakk..
bila malaikat maut datang menjemput
terpuruslah amalan anak adam
kecuali ilmu bermanfaat,sedekah jariah dan doa anak yg soleh..


actually aku rindu nak tengok cite nur kasih kt tv.
walaupon dah berapa kali aku habiskan menonton cite ni kat laptop
tp tetap nak tengok live kt tv.
oleh kerana terlalu macam sangap cket dgn cite ni jadi
aku nak letak gambar byk2 pasal pelakon nur kasih kat sini ,
biar ada feel sikit :) :'D
korang layan je la ekk



tapi sebab aku rindu kat cite ni bukan kerana sang arjuna hati,
hero jejaka idaman malaya ke hapekebenda la semua tu..
iaitu Remy Ishak yang hensem lah kononnye~
bagi aku biasa je ni haha.


tapi sebenarnya aku rindukan lakonan si cantik manis Tizz Zaqyah.
kan best kalau dia betol2 bertudung..
so sweetttttt you know.
macam aku,ngeh *-*

comel tak?comel tak?

dan yang terbaru dia berlakon dalam cerita Gemilang,
arahan Kabir Bhatia jugak..
aku suka cerita ni,sebab dialog nye best !

alala..tak sweetnyeeeeee..hukhuk.
inilah pasangan terbaik kat dunia .
eh?nope2.
nabi muhammad dan siti khadijah adalah pasangan  terbaik kat dunia
yg patut kita contohi :)
kalau betol la diaorang bercinta,aku doakan diaorang
kawin la cepat2.


oke,tudung nihh.
aku kenal sangat tudung ni sebab aku pon ade jugakk..
sejibik sejibon haha!
alahhh,ape la nak dibanggakan sangat hehe~

yang ni dalam Nur Kasih the movie,ade si comel mia sara =))
she's so cute and now she is 6 years old..
fanpage dia kat fb dah 40 K orang like !
wow.

comel.
lagi comel.

cuba amati gambar ni betul2 :P
OH MY ALLAH,she's so cute !
eh?orang yg tengah pegang mia sara tu muka dia
macam kawan aku lah !
wahaha..i like this picture..this is pretty good.







okey THE END.

aku harap Mia Sara Nasuha membesar utk
menjadi orang yg berguna kepada bangsa dan agama..

p/s : bila Nur Kasih the movie nak keluar ni..tak sabar nak tengok.maaf ye kalau entry
kali ni melalut lebih sebab nak feeling2 cerita ni sebentar huahua.
      

2 comments:

Anonymous said...

jalan cerita...ok la....tapi realitinya...lakonan bercampur gaul lelaki n perempuan yg bukan muhrim.... what's your comment?

hana rahim said...

tak salah minat pelakon dan cerita..
asalkan jgn jdkan pelakon tu sbgai role model sudah hehe.

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...