March 5, 2011

aku sayang dia~

hello.hello.hello
assalamualaikum kengkawan :)
dah lama kan aku tak update blog ?
yes,i know that.
memang malas nak update blog dan takde idea nak taip ape.
tajuk entry aku kali ini aku sayang dia~
kalau nak tau lebih lanjut,bacalah sampai habis donggg :)
eh?eh?ada orang buat muka comel lahh.
aku perasan sekarang ni dah ramai orang buat blog.
jadi bertambah le blogger2 dalam alam fantasi ni.
kalau kat dalam sahabat blogger memang dah ramai yg join.

actually aku punya blog ni dah lama buat waktu aku form 4 lagi,
tapi aku tak pernah nak cara pasal blog aku ni..

bagi aku waktu tu,
"buang masa je buat blog,tumpu SPM lagi bagussSSS!"
kikiki,
itu waktu dulu ketika aku hidup berasrama dan masih sekolah,
tapi sekarang bila dah duduk rumah,blog adalah tempat aku mencurahkan
masa terluang aku yang tak berapa sibuk ni..

waktu ni lah aku dah menghargai blog aku yang telah wujud sekian lama.
rasa macam dah makin SAYANG kat blog aku yang kiut miut ni :DD
sebab blog ni adalah satu-satunya blog yg aku ada.
dan aku pon sayang jugak kat barang2 berharga aku,hukhuk.

agak-agak hand mirror ni dari mana ??
ZackZukhairi yg belikan ni,ngehngeh :P

yang ni olimpik beijing tahun 2008..
ini lah batu jed paling best kat dunia haha.

tapi dia tak keseorangan,
dia ada partner macam kita-kita jugak,comel kan ? :))

kalau korang nak tau di sebalik pengeposan entry ni,
sebenornye aku takdok kerja waktu nihh,punya la rajin
nak edit gambar pastu memikirkan aku tak update lagi blog kesayangan aku ni.
so,aku pon letak lah gambar-gambar ni..
aku tau korang sudi layan gambar yang mengarot ni huahuahh.
bak kata pepatah,

"terimalah daku seadanya......."

sesungguhnya aku sayang dia~
iaitu blog aku.

p/s : post ini hanya lah sekadar untuk mengupdate blog aku yang dah berhabuk-habuk lamanya.

oke,see you next entry:)

3 comments:

miss'ENH said...

uissshh... zackzukhairi tu...

sissyira said...

salam

hehe..nanti ada idea update lagi tau =)

hana rahim said...

hehehehe:)

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...