March 10, 2011

D~U~I~T dah masyukkk !

saya mahu WANG BESAR ! saya mahu WANG BESAR !
wang besar,wang besar,wang besar..
saya mahu yang besarrrr puNYAAAAAAAAA~
yang kecik-kecik tak main la.


wahahah,cam tak betol je*
dah sah ! aku ni memang mata duitan $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
(duit,duit,duit)
eh tidak ! bukan ! mana ada ??!!
orang yang masuk Roda Impian yang mata duitan,aku ulang ayat dia je (,")
ohoho,tadi aku dah berjaya menjual beberapa helai tshirt best-best dengan harga
yang amat berpatutan iaitu RM 30 dan RM 40 sajo! memang berbaloi-baloi~
aku jual tshirt muslimah labuh yang sememangnya menepati hukum syarak..ehehe.

tapi kalau cakap pasal tshirt labuh mesti korang akan pandang remeh je kan,
selalu kalau dulu tshirt labuh mesti ade gambar bunga-bunga kat tepi tu..
aku akui memang tak berapa minat sangat jenis yang cenggitu :P

sekarang tshirt labuh dah ade kemajuan sikit sebab dengan
tshirt labuh pon kita boleh gayakan dengan cardigan or belt.
tapi sekarang ramai dah pakai blouse dengan inner..


and the queen of drama goes to......
si pinky raby :)

aku pon tengah menjual kerongsang sekarang ni,
semuanya cantik-cantik belako,harga pon murah..confirm !
kalau korang nak beli atau tempah,jangan lupa contact aku hehehe :))))
dan sekarang ni dapat le income tambahan sikit-sikit,boleh shopping.
alhamdulillah masyukkkkkk.
yang penting rezeki tu datang dari ALLAH dan dari sumber yang halal.
oke,oke aku malas nak taip banyok-banyok.

see you next entry.salam.

5 comments:

miss'ENH said...

fuyyooo..pandai ana carik duit...bagus2.. :)

Rabiatul Adawiyah Rosli said...

ngeh. anaaaa! slack betol la baju ngan tudung lawa dah. tapi pakai beg selebet aje. HAHA :D

애니 쉬 하늘[aNish sky] said...

hahaha . ta nak mnx aku jdik jurujual kehh?? teringat zmn knak2 dlu . (:

meraa [xoxo] said...

best nye boleh cari duit sndri..nakkkkkk jugakkkkk

hana rahim said...

to enh : hehe,biase2 sajo..

to raby : tape2,oke je.comel pe:)

to anish : haa..boleh jugak:D
erk?ape kaitan ngan
zaman kanak2?

to mera : try lah.nnt blh shopping2

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...