March 19, 2011

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

Hi Abang Ben ! peaceeeeee yaww~

assalamualaikum semua!
wahaha,aku tak tau nape hari ni terbukak pintu hati nak join segmen ben ashaari..
FIRST TIME dehh aku join ni,mungkin disebabkan aku betol-betol ikhlas sayangkan blog ni kot :) yes i really2 meant it..nak tau blog sape ? heeehe...

||
||
||
||
||
||
||
||
||
\/

okay blog yang paling saya SUKA dan KAGUM ialah :



tahniah,tahniah.
give her a big applause:)



1.  Yes,saya suka sangat blog ni sebab :
  • blog ni sangat best dan comel sampai menang sebagai Blog Pilihan Malaysia kategori wanita!
  • saya suka tengok kualiti gambar-gambar dia yang sangat cantik dan colourful..memang awesome lah ! 
  • blog ni meletup gilerrr sampai dah masuk banyak newspaper and magezines..dan paling best sekali dia dipilih sebagai covergirl Dara.com edisi Julai mungkin disebabkan penangan blognya yang famous.
buktinya: Irine,blog ibarat diari harian

2.  Okay memang saya benar-benar kagum dengan blog ni sebab pertama kali saya tau tentang blog ni bila saya baca majalah Remaja yg sy pinjam dari kawan ketika kami di KL Sentral dan waktu tu saya betol-betol tertarik dengan blog ni..balik je ke rumah terus saya bukak blog ni tau tak!(tapi macam tak cukup pulak bukti kekaguman sy ni..hehe)

3.  Saya dah mengikuti perkembangan blog ni sejak tahun lepas waktu bulan 6 kot tak silap..memang saya suka baca blog ni sampai kat makmal komputer sekolah pon saya bukak blog ni bila time free lah..

4.  Apa yang saya kenal kak Irine selama ni melalui penulisan dia la kan,saya rasa dia tu seorang yang manja kot..huhuhu,memandai je aku ni.Tapi yang betul-betul pasti,dia sangat minat warna pink.Dia pernah cerita tentang kegilaan dia dgn warna pink sampaikan brg2 dia prepare nak masok U pon hampir semua warna pink..ish3.Selain itu,dia lahir pada 3 September iaitu sama tarikh dengan kelahiran blognya..kak irine ade 5 orang adik-beradik dan dia merupakan anak bongsu..sekarang ni dia belajar diploma kat UITM Alor Gajah dalam bidang masscom;)sesungguhnya dia tu sangat comel tapi dia sudah berpunya..Kak Irine,nanti nak makan nasi minyak jangan lupe ajak saya eh;D 

5.  Ohh,kak Irine tak tau yang saya admire gile baca blog dia sebab selama ni saya hanya jadi silent reader je,tak pernah komen entry dia..lagipon blog dia famous apalah sangat nak dibandingkan dengan blog daku yang tak seberapa ni;(


huh,penat pulok menaip pagi-pagi buta gini..ngehngehngeh.
takpe,takpe demi segmen ni saya sanggup.

okay,soalan last : Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya ?
aishh,macam susah sikit je nak jawab..boleh skip tak ? ahahah.


okay secara jujurnya bila saya dapat jumpa kak Irine secara live biar saya sendiri yang tanya kat dia..kata diberi peluang berjumpa,biar la saya tanya dia face by face je..mana boleh bagitau kat sini.kenalah rahsia.kata Jeng,Jeng,Jeng...mestilah surprise sikit.ahakssssss~

okay deal? (ecewahh)





okay,tu je kot..selamat membaca Encik Ben:)

8 comments:

Apiz said...

wow....macam pernah nmpak....XP tapi tak kenal..kih2...nice entry dari anda... singgah dari segmen BA

hana rahim said...

hahah thank you:)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

salam singgah dr segmen abg ben...blog kesayanganku yerp!!

nice entry lol!! like itt!! dah 2 blog jumpa sayang blog irine..tp dia mmg cantik kan!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Cik Sue said...

terjah nak tau blog mana yang korang sayang...

salam kenal.. =D

mas saari said...

singgah n follow sini
salam perkenalan

nak risik2 blogger mana menjadi pujaan hati anda

hana rahim said...

waffa : alamak ! blog mne ek yg lagi satu tu?

cik sue : salam perkenalan jgk..klu rajin sila terjah lg.
wink wink.

mas saari : huhu,slmt bknln..terima kaseh kerana sudi follow:)

iz said...

salam kenalan (^_^)

hana rahim said...

:)

TeNgoK LAhh..bEshXXx

Loading...